Компанія Алкапласт вп'яте поспіль посіла місце в опитуванні Чеських 100 найкращих. Незважаючи на поспішно оголошений надзвичайний стан та пов'язані з ним обмеження, церемонія пройшла згідно з планом в Іспанській залі Празького Граду. Лукаш Воздецький прийняв нагороду від імені власників підприємства Радки Прокопової та Франтішека Фабічовіца.

«Навіть у 2021 році ми разом із нашими співробітниками проробили величезну роботу, подолавши торнадо, економічну та сировинну кризу та дві хвилі пандемії. Незважаючи на всі перешкоди, ми успішно впоралися з новими завданнями та продовжили зростати. Я розглядаю зайняте місце в рейтингу переважно як оцінку нашого активного підходу до всіх перешкод, які створює ця нова ера, і дякую всім співробітникам за їх підтримку», прокоментувала Радка Прокопова, виконавчий директор Алкапласт.

Нагорода вручається компанією Цоменіус у конкурсі з опитування Чеських 100 найкращих вже з 1996 року. Метою конкурсу є виявлення та підвищення репутації чеських компаній, що займаються різними видами економічної діяльності, що досягають відмінних чи визначних результатів.

Подивіться, які інші компанії разом з Alcaplast зайняли своє місце в рейтингу:https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal