Минулий тиждень був присвячений Alca Days – найбільшій події для наших замовників цього року. Ми прийняли понад 130 партнерів, цього разу переважно з регіонів наших філій. Гості приїхали з Польщі, Угорщини, Румунії, Болгарії та інших країн, таких як Молдова та Албанія.

Під час цього традиційного осіннього заходу наші клієнти мали змогу відвідати празьку виставкову залу, побачити виробничі підприємства FV Plast у Челаковіці та Alcadrain у місті Бржецлав. Заглянули під завісу всієї Alca Group.

Ці клієнти були першими, яким ми розкрили заплановані новини на 2023 рік. У той же час вони мали можливість доторкнутися до всіх наших продуктів власноруч. Найбільше їх зацікавив наш Alcasystem – модульна система для збирання стін, що використовується в основному для будівництва та реконструкції ванних кімнат, яка поєднує як санітарну технологію Alcadrain, так і системи трубопроводів FV Plast.

А оскільки ми любимо поєднувати приємне з корисним, щовечора цей триденний захід закінчувався гала-вечерею з дегустацією вин.

Подивитися, як відбувався захід, можна у фотогалереї.